dimecres, 20 de maig del 2015

ELS SECRETS

CLASSE DEL PARC EI5

CLASSE CU-CUT EI3

CLASSE L'ESTEL EI4
Avui finalment s'ha pogut esbrinar el misteri i nens i mestres han pogut gaudir de les representacions de totes les classes preparades de manera oculta.
Ha començat la classe L'Estel d'EI4 amb la seva interpretació de la cançó i del poema de L'ESTEL. Seguidament, la classe El Molí ha fet volar el públic movent les aspes dels molins al ritme de la cancó VOLARE. I ha estat el torn de la classe Cu-cut que ens ha mostrat com els cu-cuts dels boscos es busquen entre ells tot cantant la cançó del CU-CUT.
Després de la classe Cu-cut ha sortit a l'escenari la classe Del Parc que ha representat un conte amb missatge sobre els valors de l'amistat.
I la classe Joguines convertits en fileres de nines, pilotes. fireta... a ritme de la música i acabat amb una dansa.
La classe  Picarol ha fet una demostració d'estima quan els nens amb els seus petons i danses animaven la mestra  trista.
La classe Contes ha fet veure la importància de la lectura representant una història on els nens deixaven d'interessar-se pels llibres. Han estat els personatges que, a poc a poc sortint dels seus llibres han fet veure als nens que els llibres són imprescindibles.
I per acabat, tant la classe Virolets com la classe Del Bosc han representat unes escenes relacionades amb els seu nom. Les dues històries han estat explicades amb rodolins creats pels mateixos nens.
La festa ha estat tan animada que s'ha acabat amb un ball on hi han participat tots junts!

"Las nuevas tecnologías en niños y adolescentes" 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.